Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm brinner igen


Jag känner mig lyckad
hos alla dessa misslyckade
i detta vackra jordgubbsland
Stockholm
du så riktigt underbara
och så själlösa
nog är det ändå dessa människor
som skapar ditt fina yttre
jag saknar dig
alla så hjärtvärmande pundare
det så vackra Lugnet
i dag detta Hammarby Sjöstad
du tjejen i dreds och konstig kjol
sluta virka vid det förbannade cafeet
vid Hornstull
Skall bara ytliga pseudokonstnärer
ha råd att leva i inre kärnan
i varje förbannade kvarter
stöps alla Stockholmare
i en alldeles ny fin form
Vi har friheten
att kunna tänka
Länge leve vi




Fri vers av Marvin
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-11 22:35



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Känns som att du fångar "vardags filosofi konflikten" utan att veta om jag nu syftar fel.
2014-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin