Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valtider

 

 Man kan göra mycket med sin röst

ge vänliga ord för tröst

Sjunga en vacker sång

eller skrika nu händer allt på en gång

 

Man kan rösta på rätt parti

lägga en blankröst i tron att man då är skuldfri

Man kan låta den vara tyst när man ser ett fel

och köra ett dubbelspel

 

Du väljer själv

i vilken älv

Du vill fiska

eller inte fiska




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-12 03:24



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är viktigt att lägga sin röst, men en blankröst ser jag personligen ingen mening med att lägga...
2014-04-14

    MelodyOfMemory
Intressant tanke om "skuldfri"...
2014-04-12

    ej medlem längre
Viktigt att tänka rätt.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP