Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att leva i ögonblicket


Bada naken

Jag tar cykeln ut på ön
Sommarvinden blåser i håret

Jag är på väg ut till klippan
som sticker ut i sjön

Jag tar snabbt av mig
shortsen, linnet o sandalerna

Jag står en stund, låter vind och sol
smeka min kropp

Jag går sakta ut i det morgonvarma
vattnet och låter det bära mig

Jag tittar upp mot den blå himlen
och solljusets glitter i vattnet

Jag är ett med allt









Fri vers av WyS VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-04-12 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den känslan känner jag igen. Naken ner i Guds böljan den blå.
Då är man verkligen ett med alltet känns det som.
2014-05-03

  Ninananonia VIP
Känner igen :)
2014-04-15

    ej medlem längre
den var härligt beskrivande! jag är ett med allt.. fint!
2014-04-12

  Lars Hedlin
Underbart varmt och mycket vackert ;)
2014-04-12

  M:tin
Fint!
2014-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart ögonblick att uppleva.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP