Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten fråga

 

Det finns en fråga som jag bär

Varför är du inte här

När jag är så kär




Fri vers av PkA
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-12 12:42



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Så enkel och så koncis,
Så träffande precis som den är.
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA