Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om att känna sig levande


Är kärlek passion?

Passion

En resa mellan

himmel och helvete

En längtan efter att förlora

kontroll och begränsningar

Den totala utlevelsen av erotik

och att för en stund gå upp i något större

bli ett med sin käresta.........

När bryter helvetet lös?............

Inget tillstånd varar för evigt

Illusionsfri........

Jag njuter av era vackra kärleksdikter

men sanningen är att himmel och helvete
går hand i hand.












Fri vers av WyS VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-12 13:28



Bookmark and Share


  WyS VIP
Kanske måste man ha upplevt för att förstå!
2014-04-13

  Lars Hedlin
JA så tillvida att vi skapar våran upplevelse själv och vi kan välja var vi vill vara! Och Passion är ju inte bara gällandes i kärleken utan man kan ha passion i många aspekter av livet! kram
2014-04-12

  H.C.B
snyggt
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP