Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Staden jag bott i 25-30 år


Stockholm

Det finns tre saker som är bra!

Skärgården

Kaknästornet

Och jag

Efter allt så är det

Min syn, vad jag ser

Inte vad medmänniskan tycker jag ska se

Eller säger om mig

Att livet slutar imorgon eller någonstans något senare

Där kvinnor ler om

Att jag är farfar till 10 små Federico

Utan rullator sittande på en åsna med ett leende

Kanske har jag en gris som heter Åkesson

Som jag slaktar varje dag

Röker en Fidel smuttar på en Putin

I dödens rike och tänker på Stockholm

Vad vet jag om vad som sker i framtiden






Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-12 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skarpsynt betraktelse..
2014-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog tur att man inte vet vad som kommer att hända i framtiden... trevlig text...
2014-04-15

  kerstin skriver VIP
ja, vem är att bestämma vad man ska se, jag ler när jag läser och gillar det här!
2014-04-13

  Palett
Bra text !
2014-04-12

  Lars Hedlin
Bra att ta dagen som den kommer och leva äventyren dag för dag..bra förmedlat min vän!
2014-04-12

  Ninananonia VIP
Gillar den
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano