Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glad påsk gåta

 

Jag har en plan

som jag kan bevisa kommer lyckas

Och ytterligare en plan

som du aldrig kommer kunna bevisa misslyckas

 

Det är två poäng till mig

om jag avslöjar planerna

Eller två poäng till dig

om du vet planerna

 

Har du svaret

så svårt är det inte

En ledtråd finns på lagret

om du tittar långt upp här eller inte




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-12 18:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser ledtråden, anar nog vad du menar men jag förstår ändå inte första versen???
2014-04-12

  Ponkla
Bra skrivet! Någonting hemskt?
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP