Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svek


I det fördolda

Det fanns tidiga tecken

Jag såg men kunde inte erkänna
min inre sanning

Jag blev sjuk men ditt ego ville lysa
någon annanstans.

På väg till kyrkan krälade en huggorm
framför bilen

Var det ett omen kring det som skulle komma

Jag såg men vägrade att lyssna till mitt inre

Han var ju ansedd och efterfrågad ingen "svikare"

Hur kunde jag svika mig själv och låta honom
trampa på min vackra själ?

Jag trodde på hans kärleksdikter och förblindades
av hans ord.

Min naiva dröm var en regnbågsfärgad såpbubbla
som blev en blöt fläck.

Det har tagit lång tid att läka

Idag kan jag

Älska.....och ge mig själv kärlek!














Fri vers av WyS VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-12 22:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hurra för slutet på texten.
2014-04-15

  Lars Hedlin
Styrka till dig för denna berörande text! kram
2014-04-13

  Ninananonia VIP
Berör ..
2014-04-13

  M:tin
Berör!
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP