Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid nära ( choka )



när jag står

med ryggen vänd mot dig

känner jag dig nära

som vore du inuti mig;

som bejakande,

som leende som ej dör,

ej lämnar, dömer;

som väntar med tålamod

på oss, - hur vi än blir




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-12 22:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar denna :)
2014-04-14

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-04-14

  ULJO
Bra skrivet i natten
2014-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran