Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Nattens tunga andetag

Nattens tunga andetag

omsluter  oss med sin sömniga 

viskande röst i tro att vi sover

men våra drömmar vaknar till liv

och spelar upp våra dagar av längtan

i klaraste bilder

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-12 22:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP