Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsen i mitt huvud

I mitt huvud är du en prins
där har jag byggt upp en fantasivärld
en värld där hela du är perfekt,
där hela jag är perfekt

Jag ser inte dig för den du är

Du vill inte ha mig
och jag vill ha den där prinsen
den där prinsen som älskar mig




Övriga genrer av lonelynights
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-13 01:16



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en prins du bör ha
en prins du skall begära

samt få
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights