Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervös Anemon

 

 

*

står tryggt i skuggan 

under kala ekar

vilar blygt

i ditt ljus

din frid

*

rafsande händer

sliter och bänder

skrapar ångest 

itusliten

hårt tryck

mot veka livet 

*

kroknar

faller

orkar inte mer

vem tog min glädje?

*

bara en äggkopp

fylld av din nåd

för att jag åter ska orka

sträcka mig mot ljuset

återupprättad

*




Fri vers av HanKa
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-13 18:15



Bookmark and Share


  Bevingad
Vackert om att vänta på någons erkännande, att bli sedd. Få sitt jag bekräftat. Gillar formen, nätt fin och lätt trots tungt innehåll.
2014-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Hepatica, pulsatilla etc.
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa