Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetet


är nog många gånger vad man gör det till

För alla har vi nog haft eller har våra små

helveten här i livet då livet inte är

någon dans på rosor

Men oavsett vilket får man inte gräva ner sig

allt för djupt

För då kan det bli jobbigt så att ta sig upp

ifrån gropen

Så oavsett vad som än händer i ens liv

så är det bara att ta till och kämpa

För vad annat kan man göra när saker och ting

bara skiter sig

Kommer på sin spets

Ta livet av sig?

Kommer inte på fråga att göra något

sådant drastiskt

Nä, det är allt för fegt att ta den enkla lösningen

när något går emot en

För tänk på alla dom som kommer att bli ledsna

och sakna en

Ens föräldrar till exempel om dom nu lever

Och en förälders värsta mardröm måste nog ändå

vara när deras barn går bort före dom själva

Ett misslyckande, med andra ord

Helvete också!

Ken Cassel
14/4-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-14 03:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppet om att det kan bli bättre finns nästan alltid där...tänkvärt skrivet...
2014-04-15

  aol
tankeväckande bra skriftat vännen,
2014-04-14

  Ninananonia VIP
Berör och dina tankar väcker tankar.. bra..
2014-04-14

  Ponkla
Bra skrivet! Livet är inte lätt om det inte är roande.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel