Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdelös

Jag kommer aldrig bli något.

En cigg i min hand, en bira i den andra.

Jag sitter där och tittar på en andra hands stripp-show.

Mitt liv rinner iväg och jag bleknar inför det eviga faktum:

Beroendet är min gud.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 03:38



Bookmark and Share


  axveronika
Klar o osentimental. Och förfärlig
2014-04-17

  Elinsomalltid
Du vet vad jag tycker. Kommer du ihåg vad jag har sagt, vad jag har sagt om dig? Att det är ett evigt faktum är dessutom en lögn. Du är den du väljer att vara .
2014-04-14

  Elinsomalltid
:(
2014-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Usch!
2014-04-14

  Människa
En väldigt svekfull gud.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg