Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns sanningen?

Vad har hänt?

Jag blir inte längre

berörd

av

allas

kärleksord

Tomhet

Låt orden komma



Från dina ögon och händer

Berör mig




Fri vers av WyS VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-04-14 06:41



Bookmark and Share


  axveronika
ja, det där tror jag på
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Ja … så kan det kännas ibland..
2014-04-14

  Lars Hedlin
JA allt är inte bara rosenrosa hela tiden finns variationer där i mellan också...kjam ;)
2014-04-14

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet.
2014-04-14

  Angel of love
Blir för mycket av det... Variation behövs i allt.
2014-04-14

  M:tin
Bra skrivet!!!!
2014-04-14

  Nolltillhundra
Sjukt bra!
2014-04-14

  Ponkla
Klockrent skrivet!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP