Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår värld

Min förundransblick
fladdrar likt fjärilsvingen
över vårvärldens ängar

Att all denna universumvackra blomning
är våran gemensamverklighet
känns som en rikedomsgåva

en vår gåva
vi ödmjukt
ska landa på
som fjärilar
på vårvärldens ängar







Fri vers av Dito VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-14 12:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit med känsla!
2014-05-17

  wildah
Vår gemensamhetsverklighet, så bra beskrivet!
2014-04-27

  Ljusletaren
Wow så fint du fick till det med dina ord *njuter* /kram
2014-04-16

    ej medlem längre
Tycker mycket om dina ord.
2014-04-14

  Ponkla
Mycket fint skrivet!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP