Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankekraft och känsla.

 

Kan det varit så att du kände min närvaro?

Eller var det bara slumpen som gjorde att du gav mig ett tecken på liv.

Jag vill tro på tankekraft,vill tro på det där bandet.

För jag har ju haft den känslan förut.

Men det kanske bara var ett önsketänkande som fick mig att le lite extra!




Fri vers av Angel of love
Läst 360 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-04-14 15:08



Bookmark and Share


  Connie
Vi borde lita mer på vår intuition, den brukar leda oss rätt!
2014-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...och ett leende kan aldrig vara fel...:-)
2014-04-15

  Maria Sundelin VIP
Tecknen finns där vi minst anar det, så våga tro
Kramar
2014-04-14

    ej medlem längre
du skriver väldigt fint! det känns ända in att du är en genuint god människa:) finns ingen slump, saker sker av en mening, eller möjligtvis två eller fler.. fast visst, ibland kan det kännas som bara ett önsketänkande.
2014-04-14

  Ninananonia VIP
Visst finns tankens kraft :)
gillar
2014-04-14

    ej medlem längre
Underbara tankar.
2014-04-14

    ej medlem längre
Två själar som möts i tanken. Vackert!
2014-04-14

    ej medlem längre
Ja något är det som ger denna känsla som man känner ibland, ett leende smittar även i tanken - som nu..
2014-04-14

  Cadena
Eller också kanske det var ren känslokraft som nådde fram... Fin!
2014-04-14

  louisegirl
Tror bestämt att det är så...
Mycket fint skrivet!

2014-04-14

  Tess74
Fint och insiktsfullt
2014-04-14

  Lars Hedlin
JA själen hittar den känslan om man är i samklang med en annan själ..kram
2014-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Tankekraft eller önsketänkande?
Verkligen något att fundera på.

2014-04-14

  bumerang
Ja, den finns. Men ändå,
Så är det så särskilt underbart
Att få bekräftelse. Att få le.
2014-04-14

    ej medlem längre
Kraften finns,helt säker på det!!!

2014-04-14

  M M Mannheim VIP
När du ler
smeker du vinden
så jag känner
din närhet.
Var det du
som gav mig
en sådan dröm?
2014-04-14

    ej medlem längre
Jag tror stenhårt på att har man nått band mellan sig kan känslan och tanken leta sig fram.
Väldigt insiktsfull text.
2014-04-14

    Dan Myrbeck
Ibland verkar det ju som att
tankekraften finns.
2014-04-14

  Ponkla
Bra skrivet! Intuitionsinstinktsförmåga.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love