Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inkilad tid

 

fritidsasylum för friställda spårvagnskonduktörer:

volontära fripassagerare utför ideellt arbete

konduktörerna klipper utgångna biljetter

utmäter godmodiga leenden (å, den vilda ungdomen)

drar i ringklockan

maten väntar hemma på bordet

nej, verksamheten sköts inte av arbetsförmedlingen

det är räddningsmissionen i samarbete med Lennart Hylland




Fri vers av cilax VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-14 15:40



Bookmark and Share


  Pratolina
Ja, tänk om vi kunde starta en Röda fjädern-kampanj igen till förmån för konfliktlösning, försoning och förlåtelse!
2014-04-15

  Människa
Den vilda ungomen?

Fint att den vilda ungdomen drar i ringklockan i alla fall.
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt