Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkylt!

 

Det är inte kul

men hur kan man vara förkyld

Med rinnande näsa

och igentäppt näsa på en och samma resa

 

Man får svårt att andas

men det är hopplöst att dö

För när hostan blandas

kommer en stöt till ens andnings nöd

 

Huvudet vill man hänga av

kliande ögonen kasta bort

Att sova är en omöjlighet i detta stormande hav

åh, får man inte bryta i denna sport




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-14 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tungt!Krya på dig!Enormt söt bild!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP