Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet att jag hyllat er förut, men känner att det kan jag inte göra ofta nog då ni betyder så mycket för mig. <3 Så glad att jag hittade hit.


Min hyllning

 

Jag vill hylla och ge min kärlek till er här.

Ni som tryggt fångar mina tårar i era kupande händer.

Ni som kramar mig ömt när jag behöver det som mest.

Jag kan flyga, jag kan känna frihet och jag kan älska i massor.

Men lika lätt som jag glömmer tid och rum när mina vingar svävar med mig,kan jag krascha in i det stora fönstret.

Och falla skadad och yr ner mot marken.

Det är då ni lyfter mig igen, tar den skadade kroppen och skyddar den mot farorna och ger den extra mycket kärlek.

Det är då ni ger mig ett extra andetag, ett andetag av trygghet och värme.

Ni är mitt paraply i regnet

Ni är stjärnorna på min himmel

Ni är brasan som värmer min frusna kropp.

Ni är hjältarna i min bok

Ni har alla ett hjärta av guld och ni är alla änglar i mitt liv.

Jag älskar er <3




Fri vers av Angel of love
Läst 389 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-04-15 14:04



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så fint
Du är en fin vän
Varma kramar
2014-04-17

  Popangelov VIP
Så underbart med all vänlighet och kärlek du besitter.
2014-04-16

  Fem hjärtan VIP
Vilken vacker hyllning, finaste! Du har det vackraste hjärtat här och är värd all omtanke du kan få..! Kram<3
2014-04-16

    ej medlem längre
Så vackert sagt - tack för dina alla vackra känslofyllda texter!! :)
2014-04-16

  Lars Hedlin
Love you too! ;) <3
2014-04-16

    ej medlem längre
Vilken vacker hyllning, måste passa på att tacka, tacka för att du bjuder på så otroligt fina och känslofyllda rader om och om igen!
2014-04-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
en vacker hyllning som heter duga
2014-04-16

  Ponkla
Mkt fin hyllning! <3u2!
2014-04-16

  louisegirl
Vilken fin hyllning!
Tack o kram
rara du <3

2014-04-15

    ej medlem längre
Du har det största och vackraste hjärtat jag mött. <3

2014-04-15

    ej medlem längre
Tackkram!
2014-04-15

    ej medlem längre
Du är unik - tack för att du finns här.
2014-04-15

    ej medlem längre
Vi älskar dig, och värmen ger du så vackert tillbaka i dina dikter.
2014-04-15

  bumerang
Ja, precis så. Du fångar det
Väsentligaste i våra liv.
Samhörigheten. Det vackraste
Vår mgn
2014-04-15

    Dan Myrbeck
Så fint! Blev lite snyftig!
Desamma e du för oss!
2014-04-15

  Tabac VIP
Fin hyllning!
2014-04-15

  ResenärGenomLivet VIP
En sån fin hyllning du ger...vi finns till för varandra...
2014-04-15

  Marita Ohlquist VIP
Tillsammans bildar vi ett stort och finmaskigt skyddsnät för alla.
2014-04-15

    ej medlem längre
Älskar tillbaka..
2014-04-15

  Ninananonia VIP
Ja just så :) fint och håller med…
2014-04-15

  Solitaire VIP
Vi är fallskärmar
Vi är livlinor
Vi är skyddsnät
För varandra
Vi är poeter.se

2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love