Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blott en dag ett ögonblick i sänder

Fast jag inte ser Dig
Inte hör Dig
Rör Dig.................

År går
Månader försvinner
Veckor drar förbi
Dagar skyndar
Timmar rusar
Minuter...å sekunder är ögonblick

Så saknar jag å längtar Dig




Fri vers av WyS VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-15 17:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs av texten!
2014-04-16

    ej medlem längre
Så fin.
2014-04-15

  M:tin
Det är kärlek det, fint!!!!
2014-04-15
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP