Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är som alla andra

Vi är som alla andra
Vi har bara andra erfarenheter

Erfarenheter
Det inte går att fly
Vända andra kinden till
När man står i hörnet hoppas, hoppas
att man är osynlig
Inte finns
existerar

Väntar med snoret rinner blandat med tårar
nedför ens kind
Bli så där osynlig
Där slaget
Ordet
Inte längre gör ont

Vi är som alla andra
Vi har bara andra erfarenheter




Bunden vers av Annica_N
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-15 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N