Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser bilden av dig

 

Jag stirrar mig blind på kortet jag har kvar på dig.

Jag känner att ibland kan jag glömma känslan du gav mig och ibland kan jag inte se dig framför mig.

Det gör mig så rädd.

Rädd att tiden suddar ut allt som fanns, för nått fanns det?

Mina tårar droppar ner över ditt foto.

Mina tårar rinner ner för dina kinder.

Förlåt.

Smeker med handen över bilden och tårarna är borta.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 498 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2014-04-16 02:12



Bookmark and Share


  ULJO
Berörs starkt av denna fina text
2014-04-22

  Titti Rydberg VIP
Starkt berörande
Vackert sammansatta ord.
Bokmärks
2014-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgliga minnen...berörande...
2014-04-17

    Henke M
Vackert, smärtsamt och väldigt berörande
2014-04-17

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen måste bara finnas hur ont de än kan göra
Kramar
2014-04-17

    ej medlem längre
Droppar över ett foto, som rinner ner för någon annans kinder som du torkar bort.. det är bara du som kan ta reda på det som finns eller fanns.. Riktigt fint skrivet!
2014-04-16

  Fem hjärtan VIP
Berörs mycket av din fina text! Kram
2014-04-16

    ej medlem längre
En starkt berörande text om saknad.
2014-04-16

  Lars Hedlin
Stark känsla av saknad men också av kärlek!
2014-04-16

    Dan Myrbeck
Tänkvärt & Bra!
2014-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Sorgligt, ömsint och vackert.
2014-04-16

    ej medlem längre
Fin text om saknad.
2014-04-16

    ej medlem längre
Berörd blir jag när sorgsna ord kommer från dig. Kram
2014-04-16

  Ninananonia VIP
Vackert.. berör du
2014-04-16

  Ljusletaren
Känner in och med dig/kram
2014-04-16

  louisegirl
Känslan är stor
i dina ord vännen <3
Jättefint skrivet!
2014-04-16

    ej medlem längre
Så mycket värme och kärlek det bor i dina fina ord..
2014-04-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Fint i sin känsla
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love