Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 5 April: SF smyghöjer priset på sin popcornmeny (NÖJESBLADET AVSLÖJAR:Döper om menyn – och höjer priset med 5 kronor)


SF Bio förändrar sanningen för sina anställda

 

SF Bios anställda

får ett viktigt internmejl

Där de blir informerade

om en ny fantastisk grej

 

En ny fantastisk meny

men menyn är inte ny

Bara namnet är nytt

och det nya fantastiska priset får en fattig att spy

 

Man börjar förstå mystikens vattenfallsaffärer

när småsaker som det här måste förvanskas

Så finns säkerligen mycket dolt i storfinanserna

grundorsaken till att inget däruppe hårdgranskas

 

Och vem äger SF tror ni

någon stackars vanlig liten företagare

Där åker ni på pin kiv

ägarna är säkert medlemmar i frimurarna




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-16 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP