Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår


ur dess långa vinter
väntar en dåres vila
dess gator dess torg
vem vill smaka
dess tänkandes villkor
det gör ont
när det blir vår




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin