Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
perspektiv


liten; vem har femtusen år och mer därtill

 

oförtrutet envist trippande sina sexfota myrsteg som bitterljuva irriterande gräsmattsskador i samhällets anlgda park

och den enda frågan blev 
vem klampade ner dessa mammutspår i vår mark

vem har påstått sig spikat spiken i evighetens Ark

 

ja säg det
kanske var det en bortspolad myra
kanske var det en reklamfajts dyra hyra som krävde sitt näringsliv
kanske var det bara 

 

ett tidsfördriv på pin och kiv i havet som en gång
kallades Liv




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-17 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri