Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poetisk vinkling av vår utsatta sjukvård............


"Den ultimata diagnosen !"

En sjukvård som fallerar

pga brist på pengar

om vi detta accepterar

dör fler i sina sängar

gnidna politikbyråkrater

med ständiga olater

fyller på egna kassan

av våra skattemedel

de är så nedra kassa

de har ingen heder !

 

Låt läkarna och

vårdpersonalen

ta makten i

sjukhussalen

de kan ju yrket

vet vad som krävs

och de har stuket

då problemen hävs

 

Och gör detta nu

för det dör ju människor

det är usch och fy

politiker sej skor

på vår bekostnad

om det här gror

allting snart krossas

och blir till ett kaos

och helvete

värst blir för oss

längst därnere...............

 

-------

 

 




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 434 gånger
Publicerad 2014-04-17 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska