Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek för två

 

När vi stötar samman

med kraft

med kärlek

lust

 

 

Och vilja,

 

 

skär mina bröstvårtor luften 

 

 

 

 

 

itu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 304 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-18 01:22



Bookmark and Share


  Eliza-69
Härligt eggande
2014-04-18

    ej medlem längre
Mmmm, så läcker och eggande. En text som sannerligen lever!!
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose