Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen om livet!? Korsfästelsen


LÅNGFREDAG


Tänk om.........
alla är lika ensamma
Livet är en skola
Den enda du möter är Dig själv genom speglingar
Du drar till dig det du måste bli mer medveten om
Du måste ge tillbaka det du en gång tog av själviskhet
Allt du ger kommer tillbaka på GOTT å ONT!


Tänk om det onda är gott och det som tycks gott är ont!

Tänk om......"omtänk"samhet!




Fri vers av WyS VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-18 08:33



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på.
2014-04-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP