Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En perfekt dag

Och som jag längtar
efter en dag på Nordanå
En perfekt dag

Gå på museumet och kolla
på några flummiga tavlor
vara bror och syster
i förskingringen
kloka som gamla uvar
och oskyldiga som små möss

Sitta vid fågeldammen och skriva
kanske dricka lite vin
ligga i gräset och se himlen
med våra hjärtan som moln

En perfekt dag
då allt skulle stå stilla
och ingen jävelskap fanns...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-19 09:57



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Gillar särskilt "med våra hjärtan som moln". Skönt stämningsläge.
2014-07-31

    ej medlem längre
En poets drömmar och längtan........
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman