Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myran på stigen

Myran på stigen
lika värdefull som en val
och du ser inåt
in i dig själv
speglar dig i vattnet

Jag är en trollkarl idag
som trollar med orden
in i ditt hjärta
när du äntligen sänkt garden

Myran på stigen
Guds åttonde underverk
tål allt
går igenom allt
Som kärleken...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-19 10:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poetens reflektioner....
2014-04-19

  KattenKin VIP
Så fint. Härligt att du är på gång igen! :)
2014-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman