Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 19 April: Två hundar dränkta - hittades i kräftbur


Två hundvalpar brutalt mördade

 

Mitt hjärta gråter

tårarna flyter

När människan sig åderlåter

på empati och sann gör djävulska myter

 

Dränka hundvalpar i en kräftbur

borde även för ondskan vara utopiskt

Trodde det ingick i all mänsklig censur

men nu tvingas man åter skriva dystopiskt

 

Polisen tar mina ord i sin mun

känns väl som en liten frisk fläkt

Men man blir ändå stum

över dessa odjur i mänsklig dräkt

 

Vad kallar vi dem för

dessa likartade biologiska varelser

Med hjärnans medmänskliga förmåga utanför

nya djurpartiet dyker upp som stavelser

 

Varför undrar ni konfunderat

är inte likheten med nya arbetarpartiet av nedslående natur

Båda dödar oskyldiga äckligt, hänsynslöst beräknat

vår (M)änniskoätare slänger in cancersjuka i en kräftbur




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-20 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fruktansvärt är det, att någon kan vara så grym mot djur, och än värre är det att människor behandlas grymt.
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP