Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föräldrarskapets vedermödor och besvär, vilka jag ej kan tänka mig att undanfly ... Detta blott bara ett exempel på vad som ingår i konceptet är ...


Min lojalitet mot dig ...

... är av allra största
tänkbara och innerligaste dignitet ...

Du vet att du alltid kan
lita på mig
och att jag 
när helst du så behöver
finns för dig ...

Vet dock att du ej
tycker att jag är
särdeles mycket att lita på
och att jag brister
i min lojalitet till dig ...

... när jag vägrar
att stå overksam
och inte göra någonting
om och när
jag får vetskap
eller
kommer till insikt om ...

... att du är på väg
att göra någonting
som kan förändra allt
runt omkting
dig i din framtid i allmänhet
men än mer dig själv
i en närtid 
vilken är närmre än du själv tror ...

... och som kommer att
ta ifrån dig förutsättningarna
du ännu har
och så väl börjat bygga upp igen ...

Förutsättningarna 
för att du ska få den framtid
du vill och önskar inom dig
när du blir stor nog
att själv styra
vad som händer och sker i ditt liv ...

Det är denna lojalitet
och tillförlitlighet
du vet
att du kan lita på
att jag inte någonsin
kommer att svika dig med ...

Och det är just denna del
som du just nu
tveklöst tycker är 
långt bortom gränsen
för vad du anser vara
fullständigt outgrundligt fel ...

... Den del
som jag vet
är det som ger värdet
av min tillförlitlighet för
och lojalitet mot dig
dess verkliga dignitet ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-20 18:13



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart vackert
skaldat
om föräldraskapets
sanna kärlek och
ansvar..

All sorg, smärta
och rädsla vi alla
delar som
föräldrar..

Vill ge dig styrka
och kramar om :)
2014-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP