Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam och bitter

jag mötte kärleken intensivt och stark
men jag mötte den bara därför står jag

starkt bitter fylld av saknaden av något
som passerade mej minnes värt starkt

tvi ! för den olyckliga kärleken stark




Fri vers av den nakna poeten
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-21 08:01



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
En av dina starkaste dikter, du har verkligen utvecklats!!!! Kram från din ängel
2014-05-10

  Maria Sundelin VIP
Ju mindre du försöker hålla fast vid den du håller kär ju tydligare blir det om det är något att våga hoppas på
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten