Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre korta

1 Du klär fönsterrutan i din andedräkt
Glaset är i långsam rörelse. Krypet som
hamnade där, tar sig sakta mot utgången.

2 Däruppe glider fartygsskrovet
mörkt, tyst. Obevekligt, som
en förälder på väg att straffa

3 Det finns ett ljus i en gyllene åker
axen kan känna mina andetag
Runt denna åker vaktar en varm asfalt




Fri vers av Peder
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-21 10:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Tre dikter utan
synbart sammanhang
först. Sedan ser man
det.
Skickligt skaldat!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Peder