Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


smärtan ...

Ensam med saknaden som sällskap, och med sorgen som enda tröst.
Ensam med en förtvivlan som inte vill släppa taget, och med tankarna som enda gäst.
Ensam med mörkret som faller, och med en rädsla för morgondagens ljus.


Striden ...

Ensam gick jag ut i krig, och kämpade för mitt krossade hjärta.
Ensam genomled jag min förtvivlan, och helade min trasiga själ.
Ensam vann jag min strid, och läkte mitt blödande sår.


Försoningen ...

Ensam tillbringade jag min stund på jorden, men jag saknade min vän.
Ensam vandrade jag längs vägen, när jag plötsligt mötte dig igen.
Jag värmde din kalla hand i min, medan jag fångade din sorgsna blick.
Jag strök bort en tår från din kind, och stod kvar när du gick.


Friden ...

Ensam ser jag dig försvinna ur mitt liv, tiden står stilla för en kort sekund.
Ensam tar jag ett sista farväl, jag sörjer dig en liten stund.
Ensam vandrar jag sedan vidare, och lämnar kvar allt som var ditt.
Ensam ser jag solen gå upp, den lyser över livet som till slut blev mitt.




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-21 20:47



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Ensamhet är svårt och mycket hårt.
2014-04-21

  axveronika
Ja
ensamma är vi när vi kommer och ensamma när vi går.
Gillar upptonen på slutet
2014-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP