Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksmöte på ÖB:s parkering


Om kärlek

Om du aldrig sett min förtvivlan

Hade jag aldrig sett din tröst

Om jag aldrig visat tacksamhet

Hade du aldrig hört min röst

Om du aldrig frågat frågan

Hade jag aldrig svarat mitt svar

Om vi aldrig setat och pratat

Hade du aldrig gjort mig svag

Om du aldrig frågat när näst

Hade idag aldrig smakat som bäst

 

av Jenny Jols Olsson




Fri vers av JOLS
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-22 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS