Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallonsmak i solljuset


Sitter på min imaginära veranda och
dricker en högst verklig hallonsmoothie.
Andas in solljuset och
känner vårvindarna i själen.
Längtar efter
och är livrädd för
hur snabbt och löjligt långsamt
livet går just nu.
Sakta ner - jag vill kliva av,
skynda dig - det känns som om tiden går baklänges.

Så jag förlorar mig i kylig hallonsmak,
andas i takt till melodin i min trädgård
och låter tiden förflyta i sin egen takt.




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-23 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel