Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växa

Ditt stora hjärtas sorg

känner min uti din borg

Så stort och så härligt

du öppnar dig ärligt

Genom sorgen och hålet

är det resan som är målet

All lärdom är vår livsläxa

men det ger oss tid att växa

Men växa är smärtsamt sätt

det gör inte livet så lätt

Men ska de vara allt för lätt

förstår man inte livets efterrätt




Bunden vers av JOLS
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS