Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords

Jag känner hur mina tankar smälter ner som tårar på min kind
de tankar jag inte vill tänka

försöker nå den stråle av sol
som kan torka tankarna bort

jag vet att jag har den egna trösten
i min inombordskälla

tar det största ämbaret
och låter tröstens källa
skölja över mig




Fri vers av Dito VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-24 13:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-05-17

  wildah
Så otroligt vacker!
2014-04-27

  Ljusletaren
Gillar ditt tankesätt/ kram
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP