Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn med cancer


Ett minne har borrat sig djupt in i min själ

Det finns många  stunder jag kommer att glömma

men ett ögonblick har borrat sig djupt in i min själ

jag såg dig möta dina egna ögon i spegeln 

Spegeln, med de snirkliga portarna




Fri vers av Maiah VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-24 22:46



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Berörande text som väcker tankar. Bravo.
2014-06-26

  Lars Hedlin
Insikt och inlevelse i texten!
2014-04-25

  Rozsi.kovacs

En bra text med innebörd
2014-04-25

    ej medlem längre

En text till eftertanke ...
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP