Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Haran o Ugglon publicerad!

Nu när påsken är slut har TornTrappThrillern och jag (Nanna X) samlat ihop vår påskkalender till två volymer och publicerat dem här på poeter.se under rubriken Sagan om Haran o Ugglon. Det blev en spännande saga för alla åldrar som håller långt efter påsk - läs den gärna! Tips: om du öppnar två flikar på datorn blir det lättare att växla mellan böckerna och läsa episoderna i rätt ordning.

Vi vill också passa på att tacka de tålmodiga läsare som följt sagans episoder medan de växte fram och kommit med uppmuntran!




Övriga genrer av Nanna X
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-25 09:16



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Topp! Nu blir det lättare att läsa den, jag har inte läst den förut eftersom det verkade så krångligt!
2014-05-11

    hippsomhapp Hepp
Grattis! Nu kan jag, kanske, äntligen få grepp om det här. Tiden må vara relativ men kronologisk ordning är att föredra när man läser en följetong.
2014-04-25

  Hans Christian
Vad roligt, nu kan man läsa i lugn och ro. Tack för tipset om två flikar. Ett stort grattis till dig och TTT, som nu publicerat en Bok!. Omslaget är jättefint.
2014-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X