Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens

Kommer våren snart?

Växer håren bart?

Tyder korten vart?

Lyder barnen rart?

Sjunger fåglar kart?

Undrar underbart?

Livet blomstrar snart!




Fri vers av JOLS
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-25 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JOLS
JOLS