Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Go figure ...


Tänker lite på alla moralister ...

... som förfasar sig
för sexistiska inslag
i allmänhet
men än mer
nakenhet, erotik
och varierande 
grad av pornografiskt
inriktade publikationer
i synnerhet ...

Oavsett om 
det avser 
mer analog media
eller 
digital via internet ...

Ty samtidigt
är det när man
skriver texter
med rubriker
som har sådan
anknytning
direkt eller indirekt
som antalet läsare
går spikrakt upp i taket
och en bra bit till ...

Och Nej!
Det är ej
alla de andra
som lockas till sådana rubriker
och besläktat innehåll ...

Utan allt som oftast
just de allra mest
framträdande och ihärdiga
moralisterna 
som är de flitigaste
vilka dessa texter
och sidor på nätet
bevistigar ...

Kanske någonting
värt att betänka
och fundera lite över ...

Inte bara för alla andra
utan kanske något 
som även moralisterna
själva behöver ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-26 20:41



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Mångordigt-men .....moraliskt ok!
2014-04-27

    J. Herward
Betänklig var ordet... Får se om du någon gång skriver en text om realisterna också :) Spännande!
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP