Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det börjar bli dags att gå.



jag tror att
det börjar bli dags att gå.

du har tagit mig med storm, men
jag är inte stark nog för att älska
att ge bort mitt hjärta, en gång till.
inte riktigt än.


du har väckt mina känslostormar,
och jag orkar inte att ta mig igenom dom.
inte igen.
inte än.

det gör ont i mig,
jag trodde för en kort stund,
att jag hade hittat hem.

jag är inte redo,
för att släppa in någon.
för att släppa loss mina känslor.
inte än.

men
innan jag går
ber jag dig om en sista dans.
jag ber dig att se mig i ögonen,
och röra vid mig.
såsom bara du kan.
&
jag lovar att jag ska hålla bilden av dig i min näthinna,
och känslan av dig, i mig.


jag älskar hellre minnet av dig,
minns känslan av dig,
och saknar dig
än att göra dig illa.


det börjar bli dags att gå,
och jag kommer att sakna dig så
min vän.




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-26 23:20



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Rörande och fint. Ibland kan tidigare upplevelser och erfarenheter (särskilt kärlek) sätta sina spår. Man kan tappa tron på sig själv, på andra och även på kärleken.

Sedan ibland stämmer det bara inte, även fast man tycker att det borde göra det.

Viktigast är ändå att lyssna till sitt hjärta. Vem vet, kanske hittar du tillbaka till din vän, eller någon ny.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing