Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haqvins ljusa morgronrus

 

Gröna eldslågor liljekonvaljebladen
uppför urbergets nakna axlar
ännu varma av rörelse

         sorgespelet rör sig runt solen                        

   angripen förvandlas Wijndrufvan till safter

     "döden"         ge den en höger

livsträdets rötter tränger fram
ur skallen         blodådrorna ligger avtäckta
på berget
pulsen slår genom marken                                                        




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-27 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP