Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas blott bara att de som av tanklöshet och obetänksamhet utsätter någon för det jag förmedlar om här, tänker till innan de gör så mot någon de bryr sig om ...


Att i ord få läsa att någon bryr sig om ...

... uppskattar en som människa
och önskar få vara en vän
eller kanske mer än så
för resten av livet ...

Det är oavsett 
hur man själv ställer sig
till att bjuda in denna person
i sitt liv 
något att ta till sig
värdera och uppskatta innerligast
då sådan bekräftelse ej
är någonting självklart av livet givet ...

Men när den sedan låter en förstå
att det är först när man själv
i ett mer normalläge befinner sig på
allt det som för vänskap
och så även närmare bekantskap
är väsentligt att lära känna få
innan man ens får möjlighet
att mer om veta får ...

... känns det inte så lite som
det där jag någon gång tidigare
skrivit om gör så ont 
när någon säger till en
i ett läge då man 
som allra mest
i sitt liv dem behöver ...

- Vi kan väl höras när du mår lite bättre.
Hör av dig när livet blivit återställt för dig
för då måste du ju komma över på middag hos mig ...

Om igenkänningsgraden är hög för dig
när du läser dessa rader från mig
rekommenderar jag å de allra starkaste
att du innan du till någon du faktiskt
bryr dig om och vill få ha kvar i ditt liv
uttrycker dig så 
reflekterar över att denna person
högst troligen 
om inte redan när du säger det
så senast den dag den
sitt liv återställt får
kommser att säga till dig ...

- Tack, men nej tack!
Med vänner och bekanta som dig
har jag inte råd ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-04-27 19:14



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Stark och berörande
vacker text..

Världen är full av
obetänksamhet
och blundrar..

Alla gör vi fel
ibland..
men kärlek
är att älska
glömma och
förlåta
men aldrig om
och om igen..

Vissa saker
är ju oförlåtliga..
och alla behöver
vi Goda vänner
i ur som skur..
2014-04-27

    ej medlem längre
Så du berör här med din ytterst viktiga o fyllda text..
Det blir tårar av alla skäl...


2014-04-27

    ej medlem längre
Nej, för om någon som man betraktar som vän, eller mer än så, backar i det läget, så var det högst troligen just det, en betraktelse. Tiden står ju aldrig stilla som bekant. Vidare så kan man väl fundera på vad det beror på, om det inte är så att individen ifråga inte vågar. Och där har väl de flesta befunnit sig någon gång i livet. Väl beskrivet. Noga och tydligt som bara du kan. Tack och förlåt för den långa utläggningen, men ämnet känns högst aktuellt.. Mvh
2014-04-27

  Hanna Mari Wallin
Texten berör...
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP