Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://sv.wikipedia.org/wiki/Venus_fr%C3%A5n_Willendorf


Tack min kropp!

jag känner denna kropp så väl
dess styrka
dess skavanker
den bär mig som en liten häst

i backarna i motlut och i medvind
har den varit trofast
om jag kunde skulle jag - på något sätt
försöka tacka den 

men kroppar har sin egen väg
inte så själfull
att skaffa sig belöning
jag är nöjd - med att den vet att jag är nöjd!






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-04-27 23:20



Bookmark and Share


  walborg
Ni är sams - underbart resonemang
2014-04-28

  Ronny Berk
den känslan så väl beskriven, i ord och bild ...
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger