Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket

Jag skriker inombords.

Det ekar förgäves mot de inre väggarna.

Når aldrig ut till verkligheten.

Mina armar sträcker sig ut i mörkret.

Hjälp mig någon, hjälp mig.




Fri vers av Eric Hellberg
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-28 13:56



Bookmark and Share


  WyS VIP
Känns igen!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Eric Hellberg
Eric Hellberg