Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är inte ensam


Närvaro

Vågorna

pulserar
med jämna
andetag

Min andning
följer samma
rythm

Det sveper
en sval
vind in

genom det öppna
fönstret

smeker min
kind

Jag somnar
fridfullt






Fri vers av WyS VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-28 21:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rogivande och vackert!
2014-04-29

  M:tin
Fridfull dikt!
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP